Om Impro.se,

Sajten börjar bli “klar”

Nu har jag börjat få ordning på en rad olika saker här på sajten, som klassificeringar (vad skiljer sig en “Teatergrupp” från en “Teaterförening”) och designelement. Det finns fortfarande massor av saker att göra men Impro.se börjar ändå närma sig hur jag tänker mig att den ska se ut när jag gör en riktig lansering.

Det som är kvar att fixa är några tekniska detaljer så att information dyker upp där det ska, till exempel kurser m.m. som ska dyka upp under Städer. Jag ska också lägga in fler kurser från de olika föreningarna som finns listade på sajten.

Det sista som ska göras är sedan att lägga in aktuella föreställningar. Jag ska försöka hämta dem direkt från Facebook events men det har inte varit så lätt. Detta är dock en mycket viktig del av sajten så jag får lösa det på ett sätt eller annat.

Kom gärna med feedback på funktioner du skulle vilja ha med eller om något inte riktigt fungerar eller är förståerligt.

0no comment

writer

Christoffer har hållt på med improvisationsteater sedan 2014 och är nu engagerad i improscenen i Malmö.

Leave a Reply