Göteborg

Teaterföreningar

Gbgimpro

Gbgimpro är en av Sveriges ledande teaterföreningar för imoprovisationsteater och har ett brett utbud av föreställningar och kurser. De skräddarsyr underhållning och workshops för företag samt ordnar roliga workshops för svensexor och möhippor.

Location: Goteborg | Website: http://www.gbgimpro.se/ | Facebook: https://www.facebook.com/gbgimpro.se

Kurser

Scenen i fokus - kurs hos Gbgimpro (Göteborg)

”Fördjupa dig i scenerna!” Detta är en kurs för dig som vill jobba mer i skådespelandet av en scen och samspelet med din scenpartner. Som namnet antyder kommer vi i denna kurs fördjupa oss i hur vi spelar improviserade scener .Hur skapar vi dynamik och fördjupar relationer? Hur breddar vi världen i vilken scenen lever?...Läs mer »

Startdatum: 2018-04-09 | Slutdatum: 2018-06-04 | Läs mer »

Masterclass hos Gbgimpro (Göteborg)

”Fortbildning för aktiva improvisatörer” I denna kurs kommer du få arbeta med ett enda tema: Din roll som improvisatör. Vill du ta nästa steg i ditt konstnärskap? Bryta dig ur gamla mönster och äga scenen på nya sätt? Då är detta kursen för dig. Vi kommer arbeta med side coachning och personlig feedback som verktyg...Läs mer »

Startdatum: 2018-04-09 | Slutdatum: 2018-06-04 | Läs mer »

Prova på impro hos Gbgimpro! (Göteborg)

Kom och prova på improvisationsteater! Kanske har du funderat på att gå en kurs, men inte riktigt vetat om det är någonting för dig? Under en 2 timmars introduktion kommer vi ge dig möjlighet att prova på det här med improvisationsteater under roliga och avslappnade former! En av våra välrenommerade pedagoger kommer vara på plats,...Läs mer »

Startdatum: 2018-03-19 | Slutdatum: 2018-04-04 | Läs mer »

Helgkurs- Skådespeleri för improvisatörer - hos Gbgimpro (Göteborg)

I denna intensiva helgkurs lägger vi fokus på just skådespeleriet. Vi går igenom de grundläggande termerna inom skådespelarteknik, samt jobbar praktiskt med hur dessa kan appliceras på improscenen. Kropp, röst och känsla står i centrum då vi är instrumentet och ensemblen vår orkester. Den här kursen syftar på att ge en ökad medvetenhet kring scenrummet,...Läs mer »

Startdatum: 2018-03-03 | Slutdatum: 2018-03-04 | Läs mer »

Intro till impro hos Gbgimpro (Göteborg)

Vill du prova på improvisationsteater? Har du inte tid att gå kurs varje vecka eller är du ute efter en rivstart? Då är det här kursen för dig! På ett lekfullt sätt går vi igenom grunderna och ger dig verktyg för att improvisera – både på scengolvet och i vardagen. Kursen hjälper dig öppna dina...Läs mer »

Startdatum: 2018-03-03 | Slutdatum: 2018-03-04 | Läs mer »

Föreställningar

En fantastisk resa med Gbgimpro- familjematiné!

Välkommen på en härlig matiné i improvisationens tecken! Föreställningen kommer passa ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 7-95. Låt våran improviserade resa genom fantasins land roa hela familjen! En magiskt improviserad musikteater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna. När du...Läs mer »

PILOT – föreställningen för dig som älskar serier!

Välkommen till Gbgimpro och föreställningen PILOT! I PILOT skapas helt nya serier framför dina ögon OCH du får dessutom vara med och påverka vad som ska hända! Har du alltid drömt om en serie där en missförstådd pool-städare äntligen får ta plats? Eller undrat hur det skulle vara med en serie som till stor del...Läs mer »

Kursuppspel hos Gbgimpro!

Nu är det dags för härliga kursuppspel! Under hela vintern fram till nu har vi haft många skratt och upptäckter hos oss, och nu är det dags att dela den med er! 😀 11:00-12:00 - Bas A onsdagar( kursledare Victoria Bang) 12:30-13:30 - Bas A måndagar ( kursledare Martin Gustavsson) 14:00-15:00 - Bas A måndagar...Läs mer »

Kursuppspel hos Gbgimpro!

Nu är det dags för härliga kursuppspel! Under hela vintern fram till nu har vi haft många skratt och upptäckter hos oss, och nu är det dags att dela den med er! 😀 15:30-16:30 - Bas B måndagar kursledare Agnes Edvall) 17:00-18:00 - Bas B måndagar ( kursledare Anton Romanus) 18:30-19:30 - Scenen i fokus...Läs mer »

Collage med Gbgimpro

”En härlig mix av massa skoj!” Kom och se Gbgimpros föreställning Collage! Precis som livet bjuder vi på extra mycket av allt. I denna helt improviserade föreställning kan vad som helst hända. Vi blandar skratt och allvar i form av allt från monologer och scener, och i andra akten blir det en rolig och spännande...Läs mer »
0no comment

Leave a Reply