Göteborg

Teaterföreningar

Gbgimpro

Gbgimpro är en av Sveriges ledande teaterföreningar för imoprovisationsteater och har ett brett utbud av föreställningar och kurser. De skräddarsyr underhållning och workshops för företag samt ordnar roliga workshops för svensexor och möhippor.

Location: Goteborg | Website: http://www.gbgimpro.se/ | Facebook: https://www.facebook.com/gbgimpro.se

Kurser

Helgkurs fortsättning (Göteborg)

Under denna helgen fortsätter vi där vi avslutade helgkursen för nybörjare!På ett lekfullt sätt fortsätter vi utforska improvisationens underbara värld och ger dig fler verktyg för att improvisera – både på scengolvet och i vardagen! Fika finns att tillgå under hela helgen.

Startdatum: 2017-05-06 | Slutdatum: 2017-05-07 | Läs mer »

Helgkurs för nybörjare (Göteborg)

Under en helg lär vi dig grunderna i improvisationsteater! Improteater är ett fantastiskt sätt att öppna sina sinnen och lära sig bejaka, bli mer spontan och låta idéer flöda. På ett lekfullt sätt går vi igenom grunderna och ger dig verktyg för att improvisera – både på scengolvet och i vardagen! Fika finns att tillgå...Läs mer »

Startdatum: 2017-04-01 | Slutdatum: 2017-04-02 | Läs mer »

Musikalimpro fördjupning (Göteborg)

I musikalimpro fördjupning tar vid där fortsättningskursen slutade. Under kursen dyker vi djupare ner i hur vi skapar storslagna musikalnummer, där vi sätter ihop sång,dans, dynamik och olika improsångtekniker till ett. Vi fortsätter jobba med form och lägger vikt vid hur varje persons val utgör en stor del av helheten. En riktigt rolig vår med...Läs mer »

Startdatum: 2017-01-30 | Slutdatum: | Läs mer »

Musikalimpro - steg 1 (Göteborg)

Nu erbjuder här en av de roligaste formerna av dem alla – musikalimpro! Under kursen går vi igenom hur man enkelt improviserar en sång, både själv och tillsammans med andra. Hur hittar på en text i nuet? Hur man kan använda röst och kropp för att uttrycka sig och låta fantasin och lekfullheten flöda genom...Läs mer »

Startdatum: 2017-01-30 | Slutdatum: | Läs mer »

Långform (Göteborg)

Den här kursen vänder sig till dig med mycket goda kunskaper i improvisationsteater med minst tre terminer i ryggen.Under hösten kommer vi att gå igenom långform, som innebär att man spelar längre historier. Steg för steg lär vi oss allt om struktur och tänk , det vill säga vad som behövs för att skapa en...Läs mer »

Startdatum: 2017-01-16 | Slutdatum: | Läs mer »

Föreställningar

Musikal produktionskursen presenterar Showtime!

Gbgimpros musikal produktionskurs presenterar Showtime! Under 6 veckor träffas produktionskursarna under ledning av Victoria Bang, för att under varje 2 tillfällen sätta ihop nya föreställningsformat. Nu är det dags för första föreställningen! När: 8 oktober Tid: 16.00 Var: Redbergsteatern Pris: Fri entré! Läs mer om Gbgimpros kurser på www.gbgimpro.se/kurser

Afterwork-impro hos Gbgimpro - julspecial! 22 december

Välkommen till Gbgimpros Afterwork-impro! I över 10 år har vi bjudit in till Göteborgs trevligaste afterwork-impro på Redbergsteatern ! En avslappnad avrundning av veckan eller uppladdning inför helgen. Här får publiken tillsammans med erfarna improvisatörer prova på enklare improvisationsövningar. Till sin hjälp har publiken en eller två coacher, och när man inte är aktiv på...Läs mer »

En fantastisk resa med Gbgimpro- familjematiné!

Välkommen på en härlig matiné i improvisationens tecken! Under våren spelar Gbgimpro En fantastisk resa utvalda söndagar kl 13:00-14:30. Föreställningen kommer passa ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 7-95. Låt våran improviserade resa genom fantasins land roa hela familjen! En magiskt improviserad musikteater som tar med...Läs mer »

Galet massa jul - med Gbgimpro!

Välkommen på Gbgimpros julföreställning! Precis som julen bjuder vi på extra mycket av allt. Med fler improvisatörer på scen än nödvändigt ger vi en helt improviserad föreställlning med tema Jul, där allt kan hända. Blir det kanske en tomte på farligt uppdrag, Lucia på yogaretreat eller en julgran på rymmen? Vi blandar skratt och allvar...Läs mer »

Teve - julspecial med Gbgimpro 20 oktober

Välkommen till Teve-julspecial hos Gbgimpro! Varje föreställning har nya teveprogram , och redan innan föreställningen har börjat är det full rulle när publiken slår sig ner inne på teatern. Ensemblen satsar på upplevelse från första till sista sekund, och utlovar en skrattfest och upplevelse utan dess like! Varje föreställning har nya teveprogram, och redan innan...Läs mer »
0no comment

Leave a Reply