Malmö

Teaterföreningar

Malmö Impro

Malmö Impro är en förening inom M.A.F. och hyser olika teatergrupper där främst "Tisdagsgruppen", som är öppen för alla, är en institution i sammanhanget.

Location: | Website: http://malmoimpro.se/ | Facebook: https://www.facebook.com/malmoimpro/

M.A.F

M.A.F. står för Malmö Amatörteaterforum och är en samlingsorganisation för massor av olika sorters amatörteater i Malmö där improvisationsteater bara är en mindre del. Via M.A.F. finns dock möjlighet att gå kurser i improvisationsteater och flera olika teatergrupper har sin bas, spelar och övar på M.A.F.'s scener i centrala Malmö.

Location: Malmo | Website: http://m-a-f.org/ | Facebook: https://www.facebook.com/MAF-Malm%C3%B6-Amat%C3%B6rteaterForum-57770874472/

Teatergrupper

Malmö's International Improv Players (MIIP)

Malmö's International Improv Players är en improvisationsgrupp i Malmö med internationell inriktning där man gör sin improvisationsteater på engelska.

Stad: Malmö

Tisdagsgruppen


Stad: Malmö

En häst i familjen

Utbrytargrupp från "Tisdagsgruppen" på MAF.

Stad: Malmö

Pang På-teatern

Malmö-baserad improgrupp spunnen från MAF.

Stad: Malmö

Kurser

Grundkurs Impro - Helgkurs HT 2017 (Malmö)

För dig över 18 år som är nyfiken på och/eller intresserad av improvisationsteater. Vi jobbar med grunderna för improvisationsteater och du får lära dig att använda din fantasi, spontanitet och kreativitet. Med lek och humor som verktyg får du möjlighet att utveckla dig själv på ett tryggt och prestigelöst sätt. Helgkursen är utmärkt för dig...Läs mer »

Startdatum: 2017-12-09 | Slutdatum: 2017-12-10 | Läs mer »

Impro 3 fortsättning 3 HT 2017 (Malmö)

För dig över 18 år som har en del erfarenhet inom Improvisationsteater och som vill fördjupa dig ännu mer och utvecklas inom genren. På kursen arbetar vi med improvisation på högre nivå än de tidigare kurserna. Vi arbetar både med short-form och long-form. Vi tränar att vara äkta på scen, "truth in comedy", karaktärarbete och...Läs mer »

Startdatum: 2017-11-04 | Slutdatum: | Läs mer »

Impro 2 fortsättning HT 2017 (Malmö)

Fortsättningskurs för dig över 18 år som känner tillimprovisationsteaterns grunder. Vi arbetar vidare med tekniker och fördjupar oss i Improvisationsteater, med målet att ha en föreställning inför publik vid kursens slut. Kursledare är Elin Fredrikson, skådespelare, storyteller och kreativ konsult med stor erfarenhet av Improvisationsteater. Elin är medlem i Improgruppen JÄSS i Malmö och LAMA...Läs mer »

Startdatum: 2017-09-18 | Slutdatum: | Läs mer »

Improgrund HT 2017 (Malmö)

För dig över 18 år som är nyfiken på och/eller intresserad av Improvisationsteater. Vi jobbar med grunderna för Improvisations- teater och du får lära dig att använda din fantasi, spontanitet och kreativitet. Med lek och humor som verktyg får du möjlighet att utveckla dig själv på ett tryggt och prestigelöst sätt. Kursen är utmärkt för...Läs mer »

Startdatum: 2017-09-18 | Slutdatum: | Läs mer »

Impro Longform - Helgkurs VT 2017 (Malmö)

Tänk det magiska i att uppleva en helt improviserad föreställning, trovärdiga karaktärer, spännande intriger, oväntade vändningar. Det är oslagbart. Vill du själv prova på denna konst? Vi arbetar med att spela scener, att skapa trovärdighet och humor, att vara i nuet. Vi tränar dramaturgi och karaktärer. Du får smaka på flera olika klassiska former att...Läs mer »

Startdatum: 2017-04-01 | Slutdatum: 2017-04-02 | Läs mer »

Föreställningar

Teatersport med Malmö Impro 2018

För tredje året i rad går Malmö Impros interna mästerskap i av stapeln. Flera lag drabbar samman i en rafflande teatersportsturnering. Allt är förstås improviserat och publiken är med och bestämmer - både om vad som ska spelas och om vem som vinner. Välkomna! Var: MAF, scen 3 När: Lördagen den 10 mars kl. 18.00...Läs mer »

Senvinter-impro

Malmö Impros Tisdagsgrupp är tillbaka från vintervilan med en klassisk kavalkad av improviserat bus. Eftersom det blir 100% roligt är det jättedumt att missa detta! Var: MAF, Scen 1 När: Lördag 24 Februari kl. 19.00 Hur: Betala 40 kr i dörren (kontant eller swish), vill man boka plats gör man det här: http://simplesignup.se/event/127690-senvinter-impro

Tisdagsgruppens Årskrönika

Tisdagsgruppen sammanfattar 2017 med publikens och improvisationsteaterns hjälp. Det blir 100% roligt! Entré: 40 kr (30 kr för MAF-medlem)

Armando-impro med Berättarenheten!

En speciellt inbjuden gäst, kvällens Armando, delar med sig av små berättelser ur sitt liv, med hjälp av publiken. Improvisatörerna låter sig inspireras och resultatet blir en väv av stora och små ögonblick. Roligt och tragiskt som livet självt, antagligen. I improvisation vet man aldrig helt vad som händer. Manus existerar inte, ungefär som längs...Läs mer »
0no comment

Leave a Reply