Skellefteå

Teatergrupper

IMPROgruppen

IMPROgruppen är Ronnebys alldeles egna improgrupp. Gruppen är multikulturell med ett brett åldersspann som resulterar i mångfaldiga berättelser. Vi är öppna för nya deltagare året om och har gärna föreställningar på nya platser.

Stad: Ronneby

Malmö's International Improv Players (MIIP)

Malmö's International Improv Players är en improvisationsgrupp i Malmö med internationell inriktning där man gör sin improvisationsteater på engelska.

Stad: Malmö

Oppalanta

Oppalanta är en fri teatergrupp med säte i Malmö som spelar improvisationsteater. Med Moriska Paviljongen som hemmascen har de sedan februari 2017 spelat för fulla hus med sin helt improviserade föreställning ”Oppalanta skriver historia”. Gruppen består av 7 unga och ambitiösa improvisatörer som vill fylla en lucka i Malmös kulturliv, både genom att själva ge...Läs mer »

Stad: Malmö

Teater Prego

Teater Prego är en improvisationsteatergrupp. De använder alla sina sinnen för att, helt utan manus, skapa underhållning framför ögonen på dig. Utöver egna föreställningar runt om i landet så producerar gruppen SWIMP Sweden International Improv Festival - Sveriges första internationella improvisationsfestival. Teater Prego kan erbjuda shower utifrån olika förutsättningar. Scen, klassrum, skärgårdsöar eller en gammal...Läs mer »

Stad: Uppsala

Cameleonterna Impro

Alla vuxna, typ över 18 år, nya som gamla medlemmar är välkomna! Ingen tidigare erfarenhet krävs. Här kör vi improvisation, tränar teatersport och har himla kul. Vill du vara med? Vi kör på söndagar mellan klockan 18-20! För mer info/anmälan, ring Stefan 070-347 43 86!

Stad: Sala

Kurser

Burn your fear! - guest workshop with Philip Markle (Göteborg)

We welcome Philip Markle to Gbgimpro and his wonderful workshop Burn your Fear! This class aims to light your improvisation on fire. It will help remind you what you love about improv, slap you out of whatever fear is holding you back, and cut out the naysaying voices in your head that cloud your inspiration....Läs mer »

Startdatum: 2018-05-01 | Slutdatum: 2018-05-01 | Läs mer »

Karaktär-avancerad-Elin Almén (Stockholm)

Missa inte denna exklusiva kurs för dig som vill utvecklas och gå på djupet i karaktärsarbete! Vi tar endast in 6 deltagare till denna kurs för att öka scentiden och ge varje deltagare chans jobba igenom flera delar av sitt skådespelar-register. På ett lekfullt och utforskade sätt får du hjälp att gå dit du inte...Läs mer »

Startdatum: 2018-04-21 | Slutdatum: | Läs mer »

Scenen i fokus - kurs hos Gbgimpro (Göteborg)

”Fördjupa dig i scenerna!” Detta är en kurs för dig som vill jobba mer i skådespelandet av en scen och samspelet med din scenpartner. Som namnet antyder kommer vi i denna kurs fördjupa oss i hur vi spelar improviserade scener .Hur skapar vi dynamik och fördjupar relationer? Hur breddar vi världen i vilken scenen lever?...Läs mer »

Startdatum: 2018-04-09 | Slutdatum: 2018-06-04 | Läs mer »

Masterclass hos Gbgimpro (Göteborg)

”Fortbildning för aktiva improvisatörer” I denna kurs kommer du få arbeta med ett enda tema: Din roll som improvisatör. Vill du ta nästa steg i ditt konstnärskap? Bryta dig ur gamla mönster och äga scenen på nya sätt? Då är detta kursen för dig. Vi kommer arbeta med side coachning och personlig feedback som verktyg...Läs mer »

Startdatum: 2018-04-09 | Slutdatum: 2018-06-04 | Läs mer »

Prova på impro hos Gbgimpro! (Göteborg)

Kom och prova på improvisationsteater! Kanske har du funderat på att gå en kurs, men inte riktigt vetat om det är någonting för dig? Under en 2 timmars introduktion kommer vi ge dig möjlighet att prova på det här med improvisationsteater under roliga och avslappnade former! En av våra välrenommerade pedagoger kommer vara på plats,...Läs mer »

Startdatum: 2018-03-19 | Slutdatum: 2018-04-04 | Läs mer »

Föreställningar

En fantastisk resa med Gbgimpro- familjematiné!

Välkommen på en härlig matiné i improvisationens tecken! Föreställningen kommer passa ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 7-95. Låt våran improviserade resa genom fantasins land roa hela familjen! En magiskt improviserad musikteater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna. När du...Läs mer »

PILOT – föreställningen för dig som älskar serier!

Välkommen till Gbgimpro och föreställningen PILOT! I PILOT skapas helt nya serier framför dina ögon OCH du får dessutom vara med och påverka vad som ska hända! Har du alltid drömt om en serie där en missförstådd pool-städare äntligen får ta plats? Eller undrat hur det skulle vara med en serie som till stor del...Läs mer »

Improvisation-avancerad storytelling, fantasi & olika dimensioner

Improvisatörer från kursen Avancerad storytelling med magi, fantasi och olika dimensioner bjuder på en absurd show, maxad med fantasi! Historierna virvlar runt varandra, en scen pågår samtidigt som någon gör upp med en demon från en död släkting, lampan får liv och förklarar sin kärlek till en smutsig golvmopp, vi hoppar fram och tillbaka i...Läs mer »

Okopplat med Underhund

Okopplat! -en improviserad föreställning i realtid med gruppen Underhund. I två år har Underhund spelat ihop hos Presens Impro och gjort succé med föreställningarna Svenska Hits och Lördagsgodis. Nu är de tillbaka med en helkvällsföreställning i nybyggda "Presens Improkällare" (PIK) i Midsommarkransen. Föreställningen ges i form av en ”Spokane”, en improvisationsform som ibland också kallats...Läs mer »

Improcomedy live! med Presens Ensemble

Impro med Presens Ensemble! 80kr 19.00 på Cafe String!
0no comment

Leave a Reply