Visby

Teaterföreningar

Gotlands Improvisationsteater

Gotlands Improvisationsteater är både ett företag och en förening som grundades 2010 av Pauline Wolff. Företaget arbetar med personalutveckling och evenemang för andra företag. Teaterföreningen arrangerar föreställningar och håller kurser för allmänheten. Varje år deltar cirka 50 personer i kurser arrangerade av Gotlands Improvisationsteater i Visby.

Location: Gotland | Website: http://gotlandsimpro.se/ | Facebook: https://www.facebook.com/Gotlands-Improvisationsteater-316594598456/

Kurser

Impro fortsättning (Visby)

Kursen vänder sig till dig som gått kurs hos oss i 1-2 terminer, eller som har motsvarande teatererfarenheter från annat håll. Du fördjupar din förmåga att samarbeta med andra, att ta vara på dina infall och att vara kreativ tillsammans med andra. Du spelar fler scener än i nybörjarkursen, och lär dig därmed mer om...Läs mer »

Startdatum: 2017-01-23 | Slutdatum: | Läs mer »

Impro för nybörjare. Helgkurs i Visby. (Visby)

En kurs för dig som aldrig har testat improvisationsteater förut, eller som vill ta om allt från början. Under lekfulla och kravlösa former provar du de grundläggande verktygen i improvisation. Vi arbetar med fantasi, spontanitet, lyhördhet och medspelarskap. Du tränar din förmåga att samarbeta kreativt med andra. Du spelar improviserade scener tillsammans med andra. Utan krav...Läs mer »

Startdatum: 2017-02-11 | Slutdatum: 2017-02-12 | Läs mer »

Impro fortsättning. Sommarkurs på Gotlands Folkhögskola. (Visby)

En kurs för dig som har grundläggande kunskaper i improvisationsteater. Du utvecklar din kännedom om tekniker och metoder, tränar vidare din förmåga att ge fantasin spontana uttryck och fördjupar ditt sceniska uttryck genom att bredda din förmåga att gestalta olika känslor, miljöer och karaktärer. Kursen är lämplig för dig som gått grundkursen på Gotlands folkhögskola,...Läs mer »

Startdatum: 2017-07-30 | Slutdatum: 2017-08-02 | Läs mer »

Impro för nybörjare. Sommarkurs på Gotlands Folkhögskola (Visby)

En kurs för dig som aldrig har testat improvisationsteater förut. Under lekfulla och kravlösa former provar du de grundläggande verktygen i improvisation. Vi arbetar med fantasi, spontanitet, lyhördhet och medspelarskap. Du tränar din förmåga att samarbeta kreativt med andra. Du spelar improviserande scener tillsammans med andra utan krav på prestation. Och framförallt - du har...Läs mer »

Startdatum: 2017-07-24 | Slutdatum: 2017-07-28 | Läs mer »

0no comment

Leave a Reply