Teatergrupper

Cameleonterna Impro

Alla vuxna, typ över 18 år, nya som gamla medlemmar är välkomna! Ingen tidigare erfarenhet krävs. Här kör vi improvisation, tränar teatersport och har himla kul. Vill du vara med? Vi kör på söndagar mellan klockan 18-20! För mer info/anmälan, ring Stefan 070-347 43 86!

En häst i familjen

Utbrytargrupp från "Tisdagsgruppen" på MAF.

IMPROgruppen

IMPROgruppen är Ronnebys alldeles egna improgrupp. Gruppen är multikulturell med ett brett åldersspann som resulterar i mångfaldiga berättelser. Vi är öppna för nya deltagare året om och har gärna föreställningar på nya platser.

Improradioteatern

Vi har funnits sen 2007 och vi verkar just nu i Stockholm. Vi har en grund i teatersport men har anpassat oss till radiomediet. Vi spelar in vår podd för publik på plats samtidigt som vi streamar videolänk via Instagram och Facebook.

Jämtimpro

Jämtimpro är en improvisationsteatergrupp som har föreställningar i improvisationsteater på Östersunds Teaterverkstad. Man håller föreställningar har workshops och gör improvisationsteater hos företag och på fester.

Malmö's International Improv Players (MIIP)

Malmö's International Improv Players är en improvisationsgrupp i Malmö med internationell inriktning där man gör sin improvisationsteater på engelska.

Oppalanta

Oppalanta är en fri teatergrupp med säte i Malmö som spelar improvisationsteater. Med Moriska Paviljongen som hemmascen har de sedan februari 2017 spelat för fulla hus med sin helt improviserade föreställning ”Oppalanta skriver historia”. Gruppen består av 7 unga och ambitiösa improvisatörer som vill fylla en lucka i Malmös kulturliv, både genom att själva ge...Läs mer »

Pang På-teatern

Malmö-baserad improgrupp spunnen från MAF.

Primalimpro

Primalimpro är en teatergrupp från 2010 som oftast spelar på Café Hängmattan och på Teater Jaguar. De gör föreställningar och håller workshops och håller lite kurser.

Teater Prego

Teater Prego är en improvisationsteatergrupp. De använder alla sina sinnen för att, helt utan manus, skapa underhållning framför ögonen på dig. Utöver egna föreställningar runt om i landet så producerar gruppen SWIMP Sweden International Improv Festival - Sveriges första internationella improvisationsfestival. Teater Prego kan erbjuda shower utifrån olika förutsättningar. Scen, klassrum, skärgårdsöar eller en gammal...Läs mer »

Tisdagsgruppen


UngHästen


Leave a Reply